Logo Elzo Smid Ontwerp

Ontwerpen voor klanten

Je boodschap verdient volledige aandacht, en dus een professionele vormgeving die de inhoud maximaal ondersteunt, de best mogelijke ontwerpoplossing, de beste typografie.
Dat geldt zowel voor gedrukte eindproducten als digitale (zoals PDF’s).

Op deze site vind je geen kant-en-klaar aanbod met een prijskaartje eraan, want vormgeving is maatwerk. Dat merken mijn opdrachtgevers elke dag. Dus ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de ontwerpen in mijn portfolio, lees verder of neem meteen contact op voor een vrijblijvend gesprek of offerte-aanvraag.

Schakel je mij in, dan werk je samen met een vormgever die talloze projecten op het gebied van de visuele communicatie en design succesvol heeft afgerond. Een die creativiteit combineert met een gestructureerde werkwijze, groot inlevingsvermogen, kennis van de reproductietechnieken en een enorme typografische knowhow.
Via mij heb je ook toegang tot een groot aantal andere professionals: fotografen, illustratoren, programmeurs, webbouwers, printshops, drukkers, etc.
Als opdrachtgever word je door mij betrokken in het ontwerpproces en krijg je inzicht in elke beslissing.

Duurzaamheid: Op het gebied van materiaal, afval en transport, laat ik altijd milieubelangen meewegen. Sinds 2010 scoor ik in de ING-MKB-Duurzaamheidsscan ‘bovengemiddeld’ op 10 van de 11 punten.

Kosten zijn van tevoren duidelijk wanneer je een vrijblijvende offerte vraagt. Het vergelijken van uurtarieven van verschillende ontwerpers heeft weinig zin. Een opdracht wordt aanvaard op basis van fixed price.

Als lid van ATypI (Association Typographique Internationale) hanteer ik de bijbehorende ‘code morale’.

Je zoekt een vormgever en mijn werk spreekt je aan?
Ik nodig je uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In zo’n gesprek vertel je over je activiteiten en wensen. Na het gesprek kan ik een passend voorstel maken, waarna je kunt besluiten wel of geen opdracht te plaatsen. Neem snel contact op.